Back to All Events

Filmhelg Kivik: Film under äppelträden


Mycket välkommen till SFF:s populära filmhelg i Kivik!

SFF samarbetar med Kulturföreningen Bernadotte (Kiviks Biograf), Kiviks Hotell, Kiviks Bageri och ett antal filmdistributörer. Det blir som vanligt två dagar med film i Kiviks vackra gamla biograf, god mat, underbar natur och trevlig samvaro.


Mat och arrangemang står SFF för. Boende bokar du själv. Förslag på hotell/vandrarhem hittar du på http://www.osterlen.com.
I deltagaravgiften på 1300 kronor ingår filmvisningar, lunch lördag och söndag, middag lördag kväll, förfriskning i paus samt lördag kväll.


OBS! Prioritering! 
Antalet platser i biografen är tyvärr begränsat och intresset är mycket stort. Alla filmstudior måste få en chans att anmäla medlemmar. Därför får varje filmstudio göra en prioriteringsordning av sina anmälda medlemmar. Det är alltså inte först till kvarn som gäller. Först när filmstudiorna fått möjlighet att anmäla sig släpps platserna fria. Varje filmstudio kan nominera upp till 6 personer. OBS! Filmtudior har till 10 mars på sig att nominera innan anmälningarna öppnas upp.

ANMÄLAN ÖPPNAR 10 JANUARI