Back to All Events

Regional träff Sydost


  • Ronneby Brunn Ronneby (map)

Regional träff i Ronneby 17 - 18 nov

Till alla filmstudior i region Sydost, hjärtligt välkomna på regional filmstudioträff. Ni kan läsa om vilka filmstudior som ingår i region Sydost under Regionala träffar.

Träffen arrangeras i Ronneby den 17 - 18 november och äger rum på Ronneby brunn där vi också ordnar boende.

SFF bjuder in representanter från filmstudior i regionen för att umgås, samtala och se på film.
Vi bjuder två (2) representanter från vardera filmstudio. SFF bjuder på möte, mat och film samt boende och reseersättning. Vi har förbokat rum så det är bra om ni kan ange om ni behöver hotelrum så snart som möjligt.

Om träffen
Kontakterna mellan SFF:s styrelse, den centrala verksamheten och den lokala filmstudion är mycket viktig om vi skall kunna hålla filmstudiorörelsen levande. Det är också av stor betydelse att filmstudior har kontakt med varandra för att utbyta erfarenheter och idéer.

Vi vet från SFF:s årsmöten och centrala arrangemang att medlemmarna har många frågor som man gärna vill diskutera, men att det vid dessa tillfällen ofta inte finns tid att prata i lugn och ro. Nu ger vi en möjlighet för er att träffas.

SFF har sedan flera år tillbaka regionsvis arrangerat filmstudioträffar. Den första träffen ägde rum i Norrköping i början av 1980-talet, och sedan dess har vi anordnat regionala träffar två gånger per år.

Länk: Anmälningssida med mer information

Earlier Event: October 20
Filmhelg: London